AMSS i GO Savski venac u zajedničkoj akciji: Podeljeno stotinu auto-sedišta za najmlađe na Savskom Vencu

Auto-moto savez Srbije je i ove godine pomogao akciju Gradske opštine Savski venac, koja je sugrađanima sa prebivalištem na toj opštini besplatno podelila 100 dečjih auto-sedišta.

Prilikom prijave za učešće u ovoj akciji, roditelji su ostvarili i pravo na godišnji AMSS Super članski paket, za pomoć na putu u Srbiji i Evropi.

Generalni sekretar AMSS Milan Nikolić je prilikom podele besplatnih sedišta izrazio zadovoljstvo što AMSS već treću godinu zaredom pomaže Gradskoj Opštini Savski Venac istakavši da zajednička briga o najmlađim učesnicima u saobraćaju već postaje tradicija.

„Čestitam opštini na svim projektima koje sporovodi u ovoj oblasti, a roditeljima dobitnicima dečjih sedišta, hvala što su prepoznali značaj ove akcije, što pokazuje koliko su savesni i odgovorni. Auto-moto savez Srbije je uvek na raspolaganju kada je reč o aktivnostima usmerenim ka povećanju bezbednosti u saobraćaju svih učesnika, posebno onih najmlađih“, istakao je Nikolić, naglasivši da je uz Super članski paket koji je dodeljen roditeljima na raspolaganju najreferentnija institucija u Srbiji za pomoć na putu u slučaju kvara ili saobraćajne nezgode pozivom broja 1987. Podsetio je i da podrže svoju decu na popularnom takmičenju koje Auto-moto savez Srbije organizuje decenijama unazad - „Šta znaš o soobraćaju“, koje ove godine počinje u martu.

INFO I POMOĆ: 1987