Besplatno licenciranje i lakše zapošljavanje profesionalnih vozača

PROJEKAT “NAŠ VOZAČ”

AMSS CMV (Centar za motorna vozila), Udruženje transportera i logističara STIL, “Panon Transport” i “Pluton Logistics” su kao društveno odgovorne kompanije, radi bržeg i lakšeg zapošljavanja profesionalnih vozača, uz podršku transportnih firmi iz Srbije pokrenule projekat “Naš vozač”.

Ovim projektom je omogućeno da početna obuka koja podrazumeva 140 časova teorijske i praktične obuke za početni CPC, za vozače može da bude besplatna. Otvaraju se velike mogućnosti za brže i kvalitetnije osposobljavanje i zapošljavanje profesionalnih vozača u našoj zemlji, uz minimalne rizike transportnih firmi.

Kandidati koji su zainteresovani za posao profesionalnog vozača, imaju C kategoriju upisanu u vozačku dozvolu, i kontakt sa transportnom firmom koja želi da ih zaposli, mogu da se prijave za besplatnu početnu obuku.

Sve transportne firme koje žele da učestvuju u realizaciji projekta “Naš vozač”, kao i vozači zainteresovani da postanu profesionalci, mogu se dodatno informisati na sajtu www.cpc.rs, ili na sledeće brojeve telefona 065/987 1858 (za pravna lica) i 065/987 8859 (za fizička lica).

Prva obuka u okviru akcije biće organizovana 10.05.2021. godine u 8,00 časova u Beogradu, u AMSS CMV centru za obuku profesionalnih vozača, u ulici Vojvođanska 383i, u Surčinu.

INFO I POMOĆ: 1987