Predstavnici ambasade Savezne Republike Nemačke u poseti AMSS: Razmena informacija od vitalnog značaja za putovanja

U cilju razmene informacija radi što lakšeg i efikasnijeg pružanja pomoći državljanima nemačke nacionalnosti na teritoriji Republike Srbije, kao i pružanja pomoći srpskim državljanima na teritoriji Savezne Republike Nemačke, danas je u prostorijama AMSS u Ruzveltovoj 18, održan sastanak sa predstavnicima konzularnog odeljenja ambasade Savezne Republike Nemačke u Beogradu.

Na sastanku su posebno razmatrane teme vezane za usluge koje AMSS kao nacionalni klub pruža nemačkim državljanima na teritoriji Republike Srbije. Pored pomoći na putu i informisanja o stanju na putevima i graničnim prelazima govorilo se i o putovanjima u uslovima pandemije Covid 19, kao i važećim procedurama za ulazak na teritorije ove dve zemlje.

Predstavnici ambasade Savezne Republike Nemačke bili su u prilici i da se dodatno upoznaju sa radom AMSS i uslugama koje inače pruža svim motorizovanim građanima.

Na sastanku je predočeno da su svi kapaciteti AMSS za pružanje usluga pomoći na putu i informacija, domaćim i stranim državljanima i svim motorizovanim građanima na teritoriji Republike Srbije u potpunosti spremni za letnju sezonu.

Da podsetimo, broj telefona Operativnog centra  1987 za pozive iz Republike Srbije, odnosno broj +381 11 333 1200, za pozive iz inostranstva, dostupan je 24/7, svakoga dana u nedelji.

 

AMSS

INFO I POMOĆ: 1987